Hvordan bruger du privat Nem Id til DataHub?

Det er muligt at anvende sit private Nem Id til meget af virksomhedens kontakt med det offentlige. Det er dog ikke helt ligetil, når det drejer sig om DataHub. Denne guide hjælper dig med at forbinde DataHub med dit private Nem Id, så du kan give Billige El Priser fuldmagt.

Har du spørgsmål eller problemer, så ring til os! Vi hjælper gerne. Telefon: 27 15 20 58

Du har brug for:

• Det Nem Id, du bruger til at logge på
  • En elregning for den måler, du ønsker at give fuldmagt til
  • Har du flere målere, så skal du bruge regningerne fra dem alle

Skridt

1. Log ind med Nem Id
Gå til hjemmesiden eloverblik.dk (åbner i nyt vindue).
Log ind som du plejer.

2. Vælg tilføj målepunkt
Når du har logget ind, så kommer du til en oversigt, hvor du kan tilføje et målepunkt til dit Nem Id. Du tilføjer et målepunkt (en elmåler) ved at trykke på knappen:

3. Tilføj punktet
Du ser nu en formular: Hvor du udfylder målepunktsId og webadgangskode. Du finder dem på din elregning.
Bemærk: MålepunktsId kan hedde noget forskelligt: målernummer, aftagenummer. Det er et tal med op til 18 cifre.
Når du har trykket ok, så har du nu tilknyttet målepunktet til dit Nem Id.

Har du flere målere, så kan du tilknyttet dem med det samme.

4. Afgiv fuldmagt
Du kan nu give fuldmagt til Billige El Priser ved at trykke på linket: Link til fuldmagt (åbner i nyt vindue)